Plante medicinale pentru slabit


august 3, 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Articole despre slabirePlante medicinale pentru slabit. De sute de ani plantele medicinale sunt folosite atât la videcarea multor boli dar și pentru detoxifiere sau slăbire.
Este cunoscut deja faptul că de multe ori doar mișcarea sau sportul nu oferă rezulate bune în pierderea kilogramelor în surplus, astfel trebuie să combinăm cu o dietă adecvată pentru a avea rezultate
rapide dar și sănătoase.

Este inutil să stai ore întregi la sală și apoi să mănanci cartofi prăjiti și prăjituri, pur și simplu trebuie să schimbăm stilul de viată pentru rezultate de durată.
Plantele medicianle ne ajută să combatem cât mai bine apetitul, arderea grăsimilor, eliminarea apei în surplus și chiar ne oferă o stare energizantă care ne ajută în orele de exerciți fizice.
Vom prezenta 15 plante medicinale care ne ajuta sa slabim dar totodată ajută enorm la eliminarea toxinelor din organism asta și datorită faptului că de multe ori toxinele sunt cele care nu ne lasă să slăbim sau
provoacă tot felul de anomalii în corpul uman.

 

Frunze de telina

Frunze de telina

1. Frunze de Țelină – Ajută la arderea grăsimilor un factor de care suferă majoritatea persoanelor supraponderale. Totodată aceste frunze de telnia curăță arterele de sânge dar și intestinele, deci efect dublu benefic slăbire și detoxifiere. Sucul de țelină este poate cel mai ușor de preparat.

 

ceai verde

Ceai verde

2. Ceaiul Verde – Băutură fără calorii ce ajută la eliminarea surplului de apă, reglează digestia astfel rezolvând și problemele de constipație. Este și o sursă foarte bună de energie fiind recomandat și înainte de orele de sală sau de alegarile în parc.

 

Spirulina

Spirulina

3. Spirulina – Are un conținut excepțional de proteine, minerale, vitamine, clorofilă și multe alte componenete foarte bune pentru sănătatea dvs. Acesta reduce foarte tare apetitul astfel că o să mâncați mai puțin în urma consumului de Spirulina.

 

Socul

Socul

4. Socul – Acesta plantă reduce apetitul, elimină surplusul de apă din organism, și poate avea un efect laxativ. Se prepară ca ceai sau suc având un gust foarte bun dar și un efect energizant.

 

Frunze-Aloe

Frunze-Aloe

5. Frunze de Aloe – Ajută la controlul apetitului, are un efect puternic de detoxifiere datorită faptului că este un diuretic dar și laxativ foarte bun. Ridică la valori ideale metabolismul forțând astfel ardereafoarte bună a grăsimilor și caloriilor aflate în surplus. Aloe găsim acum în toate formele, lichid, păstile, ceaiuri și chiar tincturi.

 

Guarana

Guarana

6. Guarana – Sau Castanul Brazilian. După ultimele cercetări această plantă este nelipsită din dietele moderne. Guarana are un conținut de cofeină mai are de cât cafeaua astfel ajunge să fie un energizat foarte bun care ajută la arderea grăsimilor foarte rapid și oferă o stare de putere și chef de acțiune, sport, mișcare la sală sau chiar alergări.

 

Alge Marine

Alge Marine

7. Algele marine – Momentan studiile sunt la început dar s-au observat deja că persoanele care consumă în mod uzual alge de mare au un apetiti temperat dar și o siluetă de invidiat. Găsim zeci de rețete acum pentru prepararea algelor de mare pentru un consum regulat.

 

Urzica

Urzica

8. Urzica – Denumită și Urtica dioica este un energizant natural deosebit, conține în cantități mari nutrienții care modificați chimic îi găsim în băuturile energizate din comerț! Numai că Urzica are acești nutrienți sub formă naturală sănătoși pentru organism: Fier, Magneziu, Calciu, Potasiu, Vitaminele A, B, C, E și K. Totodată scade pofta de macare și deține un indice de glicemie extrem de scăzut. Spunem noi că este una dintre plantele care o gasim în compoziția majorități produselor naturiste de slăbit si una din top 3 plante medicinale pentru slabit care consumata in mod regulat are efecte vizibile deosebite.

 

Ulei de Cocos

Ulei de Cocos

9. Uleiul de Cocos – Este singurul ulei dintre uleiurile vegetale cu o concentrație mare de acizi grași saturați ușor de absorbit de organismul uman. Este un energizat deosebit de bun, reduce pofta de dulciuri, suprimă apetitul, crește metabolismul, scade colesterolul, reglează digestia și are conținut mare de vitamine precum Vitamina A, C, E, K dar și fier sau calciu.

 

Anghinarea

Anghinarea

10. Anghinarea – Această legumă sănătoase și gustoasă te ajută să slăbesti ușor, datorită proprietătilor sale diuretice și de ardere a grăsimilor. Această plantă verde are un conținut bogat de minerale și vitamine care ajută corpul să se reimprospăteze, să se simtă revigorat, de aceea, italienii și spaniolii folosesc anghinarea nu doar în dietele pentru slăbit. Nu este de mirare că occidentalii au un trai mult mai bun având în vedere că ei folosesc astfel de plante, cu proprietăti curative, mai tot timpul, nu doar când simt că trebuie să schimbe ceva.

 

Coada Calului

Coada Calului

11. Coada Calului – Ajută enorm în lupta cu kilogramele datorită unui număr mare de minerale și alți constituenți benefici: mangan, calciu, fier, favonoizi, esteri ai acidului cafeic, saponine, taninuri, alcaloizi, fitosteroli, glicozide și siliciu. Ajută la reglarea metabolismului, la reducerea apetitului dar și la funcționarea foarte bună a tuturor organelor interne.

 

Mesteacan

Mesteacan

12. Mesteacănul – Din frunzele sale se prepară un ceai numai bun pentru pierderea kilogramelor ce se poate consuma zi de zi. Acesta scade colesterolul din sânge, accelerează arderea grăsimilor din organism.

 

Ortosifon

Ortosifon

13. Ortosifon – Ajută la menținerea nivelului ideal de zahăr în sânge, elimină apa în surplus fiind o plantă diuretica excepțională pentru slăbit și detoxifiere.

 

Frunze de Dud

Frunze de Dud

14. Frunze de dud – Au un conținut foarte mare de resveratrol considerat de ultimele studii ca fiind foarte bun în diete, dar și în tratamentul bolilor precum ulcer, gastrită și chiar cancer.

 

Leusteanul

Leusteanul

15. Leusteanul – Da, banalul leuștean de care bunica spunea că este extrem de sănătos ajută foarte bine la pierderea kilogramelor în surplus. Acesta ajută și la eliminarea grăsimilor din inimă sau ficat
sau la circulația sângelui.

De reținut este faptul că orice plantă medicinală ajută la funcționarea bună a organismului însă totodată orice exces poate să ducă la probleme mai grave decât kilogramele în plus.
Astfel recomandăm cure de sezon cu pauze pentru a nu avea de suferit.
Recomandăm foarte tare ca orice dietă să fie însoțită și de un program de mișcare, atenție, nu ne referim aici neapărat la mersul la sală de forță ci de mișcare în aer liber, plimbări, alergări ușoare, urcatul de scări, flotări, abdomene și alte mișcări care să ne pună în mișcare limfa.

Limfa este un lichid transparent, incolor, care circulă prin vasele și ganglionii limfatici, precum și în spațiile intercelulare, mediind schimbul de substanțe între sânge și țesuturi. Aceasta este formată că un lichid interstițial. Pătrunde în vasele limfatice prin filtrare, trecând cel puțin printr-un ganglion limfatic înainte să se verse în sânge în venă subclaviană. Limfa circulă de la țesuturi la sânge, preluând deșeurile. (sursa Wikipedia)

Deci ea este răspunzătoare ca dieta noastră să aibă succes, ea transportă nutrienții benefici din plantele medicinale ce favorizează pierderea de kilograme și detoxifierea.

Acesta se pune în mișcare și circulă corespunzător atunci când facem mișcare, sport, nu neapărat sport de mare performanta! Plantele medicinale ne ajută să slăbim dar nu pot să facă minuni dacă nu ținem și o dietă corespunzătoare.
Ca și concluzie avem nevoie de un stil de viață sănătos pentru a putea lupta cu kilogramele în plus sau cu toxinele din organism.

Comments