Cura de detoxifiere


august 9, 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Articole despre slabireCura de detoxifiere a organismului, a colonului, a ficatului ce se pot face cu sare amară, cu sucuri, cu lămâie sau cu produse naturiste special concepute pentru rezultate excepționale fără a mai căuta varianta câștigatoare.
Ași vrea să plec de la ideea că totul trebuie făcut cu limită, a-și pleca de la o cura de o zi în prima fază apoi în funcție de cât de bine ne vom simții a-și merge către cea de trei zile și apoi sigur după o pauză de câteva săptămâni la cea de 7 zile.

detoxifiereCura de 7 zile trebuie să fie cea maximă, orice exces aduce probleme foarte mari pentru funcționarea sănătosă și normală a organismului uman.
Organismul tinde să adune toxine iar asta mai ales din cauza faptului că mâncăm o carne plină de substanțe toxice, dar și legumele sau peștele nu mai sunt ce au fost odată. Dacă aproape toată mâncarea noastră a fost infestată de toxine atunci și stilul nostru de viață trebuie să cuprindă cel puțin o cură de detoxifiere pe lună sunt de parere specialisti in nutritie si diete.
Această cura de detoxifiere nu ne ajută numai la eliminarea din organsim a toxinelor ci ne ajută si să slăbim catvea kilograme șau să reglăm funcționarea organelor interne.
Sunt multe vedete care țin astfel de cure și care sunt foarte invidiate de cum arată, una dintre cele mai cunoscute este Mihaela Rădulescu care a și recunoscut public faptul că ține aceste cure periodic.
Putem spune că sunt și la modă, toată lumea vorbește de le, sigur că încă sunt multe persoanae care au rămas la stadiu că o să încerce cândva și au amânat permanent ne având poate un produs complet care să ajute la succesul curei, acum sunt multe soluții prin produsele naturiste existente, ba chiar acestea sunt și dedicate, detoxifiere ficat, detoxifiere colon sau detoxifiere rinchi.

Detoxifiere Ficat

Detoxifiere Ficat

Așadar nu prea mai putem spune că nu sunt soluții la îndemână orcui fără prea mare efort.
Nu în ultimul rând studile arată că aceste cure ținute cel puțin odată pe luna ajută la scăderea colesterolului, prevenirea cancerului dar și la o stare de sănătate foarte bună pentru doamnele care doresc să devină mămici!
Astfel că la vremuri noi, soluții noi pentru o sănătate cât mai bună! Însă acetse cure sunt în istorie de mii de ani până în Egiptul Antic unde faraoni țineau aceste cure pentru a pute trăii cât mai sănătoși posibil.
Prin urmare recomandăm cel puți să încercați odată să vedeți cum vă simțiți sau și mai interesant să vedeți cum vă ies și rezultatele la analizele medicale!

Este timpul pentru detoxifiere

Este timpul pentru detoxifiere

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilizarea necorespunzătoare a plantelor cu efect de curățare, purificare și detoxifiere a organismului uman se poate dovedi a fi nu numai nefolositoare, dar și dăunătoare pentru organism. Aceste plante conțin nu doar substanțe nutritive și vitamine, ci și multe alte substanțe care, printr-o pregătire necorespunzătoare, se pot transforma în otravă.
Brusture, rădăcină
Cicoare
Coada șoricelului
Dud
Frasin, fructe
Ienupăr, fructe
Izmă bună
Lemn dulce, rădăcină
Lipicioasă (Galium aparine)
Mesteacăn, frunze
Osul iepurelui
Păpădie, rădăcină
Porumbar
Rocoină
Sânziene
Senna, frunze
Soc, flori
Panseluță
Urzică
Ventrilică (Veronica officinalis)

Plante cu efect nedovedit de „curățare a ficatului”

Armurariu, fructe
Cătină, fructe
Fenicul, fructe
Păpădie, rădăcină
Iască
Lămâie, ulei esențial
Lemn dulce, rădăcină
Măceș, fructe
Schinduf, fructe
Sulfină
Ciuperci Shitake

Sursa Wikipedia

Acestea sunt in compozitia produselor naturiste care le gasisiti pe acest site folosite in curele de detoxifiere.

 

Comments