Ulei de ricin 100% natural

Print this page
fallback-no-image-345
  • ID: #345
  • Add Favorites
  • Disponibilitate: 10 In Stoc
  • 29 LEI
  • Vezi Pret

Ulei de ricin 100% natural

Uleiul de ricin (cunoscut şi sub numele de ulei de castor) este un ulei folosit în întreaga lume pentru îngrijirea pielii, a părului, pentru masaj şi pentru prevenirea şi combaterea diferitelor afecţiuni de sănătate. Planta de ricin este originară din India. Datorită numeroaselor proprietăţi miraculoase pe care le are asupra corpului, uleiul de ricin a fost utilizat cu succes în diverse tratamente cosmetice cu secole în urmă: curăţă tenul de impurităţi, calmează iritaţiile pielii, stopează căderea părului, întăreşte unghiile şi diminuează ridurile.

 

Beneficii pentru piele:

  • înlătură foarte bine urmele de machiaj, poate fi folosit ca demachiant;
  • curăță porii, dizolvă sebumul și înlătură celulele moarte;
  • hrănește și catifelează tenul;
  • atenuează petele de culoare brună de pe piele;
  • atenuează cearcănele și semnele de oboseală;
  • poate fi utilizat pentru buzele uscate;
  • hidratează călcâile uscate și crăpate;
  • este eficient în tratarea acneei;
  • calmează arsurile solare.

 

Beneficii pentru păr:

  • regenerează firele de păr;
  • stimulează creșterea mai rapidă a părului;
  • stopează căderea părului;
  • instensifică culoarea naturală a părului;
  • îndesește firele de păr.

 

Beneficii pentru corp:

  • stimulează creșterea și îndesirea genelor și a sprâncenelor;
  • întărește unghiile și stimulează creșterea acestora;
  • pielea mâinilor devine mai moale și catifelată;
  • reduce durerile musculare prin masaj.

Cantitate: 100 ml

Important: este destinat doar pentru uz cosmetic.


Produse similare

error: Content is protected !!